Класика: М’ЯКІ ХВИЛІ.
Як зробити? Це класична зачіска на будь-який випадок. Нанесіть термозахисний спрей Maxima PURING My Salon Living Protective і розділіть волосся на кілька частин. Кожне окреме пасмо накручуйте у напрямку від обличчя на плойку діаметром 2,5 сантиметра. Завийте волосся, уникаючи кінчиків, щоб досягти більш природного вигляду.

Для якого типу волосся найкраще підходить зачіска? Легкі хвилі підійдуть власницям м'якого волосся. Якщо у вас природні кучері, просто підсушіть їх феном. На пряме волосся спочатку нанесіть текстуруючий флюїд Maxima PURING My Salon Lifting Hair Fluid, щоб домогтися більш вираженої фактури і подовжити життя зачісці.

Які засоби слід використовувати? Обов'язково - термозахисний спрей Maxima PURING My Salon Living Protective, який подбає про здоров’я волосся під час гарячої укладки та спрей для об'єму Maxima PURING My Salon Soft & Puffy Spray, щоб зберегти стійкість. Щоб освіжити зачіску на наступний день, спробуйте сухий шампунь Eugene Perma Le shampoing sec Keranove.

Лаконічність, універсальність: ГЛАДКИЙ ХВІСТ.
Як зробити? Щоб зробити таку зачіску, використовуйте гребінець-щітку. Зачешіть волосся назад в тугий хвіст, розташувавши його по центру ззаду. Важливо зібрати все волосся, не залишаючи випадкових пасом. Така зачіска потребує сильної фіксація: спочатку скріпіть резинкою, а потім закріпіть сироваткою чи лаком для волосся, щоб домогтися максимальної гладкості.

Для якого типу волосся більше підходить зачіска? Гладкий хвіст ідеально підходить для густого волосся. Але буде добре виглядати на будь-якому аолоссі, головне - домогтися потрібного гладкого фінішу. Якщо у вас неслухняне волосся, краще утриматися від подібної зачіски. Щоб густе волосся виглядало красиво і доглянуто, слід використовувати живильні олії, наприклад, Maxima PURING My Salon Secret Drops.

Які засоби слід використовувати? Спробуйте Maxima PURING My Salon Lifting Hair Fluid, щоб розгладити неслухняні пасма.

Елегантність: ПУЧОК.
Як зробити? Розтріпаний пучок - улюблена зачіска Меган Маркл. Він відмінно підходить як для ділових зустрічей, так і для вечірок в барі. І головне, робиться максимально швидко. Зачешіть волосся назад, зберіть його посередині голови - низько або високо, як вам зручніше. Потім змайструєте недбалий пучок, закріпивши його гумкою, невидимкою або стрічкою.

Для якого типу волосся найкраще підходить зачіска? Підійде практично будь-якого типу волосся, але найкраще буде виглядати на кучерявому волоссі. Якщо від природи ваше волосся пряме, спочатку необхідно створити текстуру. Тут відмінно підійдуть щипці для завивки, які допоможуть зробити м’які хвилі. Як тільки ви зробите пучок, обережно розподіліть невеликі пасма, надавши зачісці злегка розтріпаного вигляду.

Які засоби слід використовувати? Використовуйте спрей для фіксації Maxima PURING My Salon Splash Soft Hairspray, щоб створити еластичну укладку.

Будьте красивими!