1. Серветки матуючі SAMPAR Magic Mat — це справжній must have для спеки. Ними можна швидко поправити мейкап і прибрати жирний блиск завдяки рисовій пудрі в складі. У компактній упаковці Magic Mat цілих п’ять метрів серветок. І можете не сумніватися: їх вистачить на всю відпустку і ще залишиться.
  2. MESAUDA Glow Stick — 3 в 1: додасть сяйва обличчю, очам та губам одним помахом! Миттєво освіжає обличчя і робить його сяючим, зручний формат у вигляді компактного стіку. Використовуйте в якості хайлайтера, праймера або бази під макіяж для сяючого ефекту.
  3. Флюїд-тінт CHANEL Les Beiges Eau De Teint — унікальний тональний засіб, що на 75% складається з води. Гарантує природний ефект і сяючий тон, а ще миттєво дарує відчуття свіжості і зволоження до 8 годин, наповнюючи шкіру життєвою енергією.
  4. Сонцезахисний крем для обличчя Alma K Protect & Nourish Face Cream SPF 50 просто обов'язковий, якщо ви хочете зберегти свою шкіру молодою та здоровою. Ніжна формула забезпечує потужний захист шкіри обличчя від ушкодження променями UVA і UVB, SPF 50.
  5. Бальзам для губ Givenchy Le Rose Perfecto містить гіалуронову кислоту, захистить від сухості та подарує губам спокусливий колір і сяйво.
  6. Парфум у travel форматі, наприклад scent bar 111. Це аромат, який жіночність та сексуальність. Пахуча хмара пудри в повітрі. Аромат з інших часів, що таїть в собі довговічність сукулентних рослин з їх яскраво червоними квітками, що надають парфуму відтінок пристрасті.

Веселої відпустки!