Сезон відпусток у самому розпалі. І якщо ви тільки збираєтеся в довгоочікувану подорож, пропонуємо взяти на озброєння кілька наших порад, які точно знадобляться на відпочинку. 

Зверніть увагу, що потрібно зробити, щоб ваш манікюр і педикюр протрималися усю відпустку. Не секрет, що сонце, морська вода і пісок роблять покриття тьмяним і менш стійким. Розповідаємо, як зберегти яскравість лаку і подовжити його стійкість під час пляжного відпочинку.

  1. Нанесіть два шари бази.
    Швидше за все, ви спостерігали за процесом манікюру або педикюру в салоні і тому бачили, як зазвичай майстер робить покриття. База, два шари лаку і топ. Але якщо ви відправляєтеся у відпустку до моря, сонця і піску, експерти радять порушити традиційний порядок і додати ще один шар бази. За допомогою додаткового базового покриття колір лаку не зміниться від впливу сонячних променів і не придбає неприємний жовтуватий відтінок.
  2. Використовуйте топ, щоб освіжити колір.

    Майстри манікюру радять приблизно два рази на тиждень покривати нігті ще одним шаром закріплювального топа або безбарвного лаку, щоб під час відпустки ваш манікюр і педикюр виглядали свіжими якомога довше. Якщо у вас намічається день біля басейну або моря, експерти радять наносити топ напередодні ввечері.

  3. Наносьте сонцезахисний крем на нігті.
    Використання сонцезахисного крему ніколи не підлягає сумніву. Але швидше за все, ви не наносите його на нігті. І це велика помилка. Щоб запобігти негативному впливу сонячних променів, фахівці рекомендують використовувати захист на всій відкритій шкірі і нігтях. Навіть якщо вони покриті лаком.

  4. Доглядайте за кутикулою.
    Олія для кутикули - необхідний засіб в вашій дорожній косметичці. Взагалі користуватися нею важливо круглий рік, а влітку - особливо. Олія для кутикули продовжить і стійкість лаку. Важливо доглядати і зволожувати кутикулу, використовуючи олію, так як вона робить покриття більш м'яким і менш схильним до подряпин, а колір з нею здається яскравішим.

  5. Використовуйте поліруючий баф.
    Якщо ви пропускаєте використання бафу для полірування перед нанесенням лаку, то прийшов час виправлятися. Всі експерти манікюру наполягають, що на доглянуті і гладкі нігті лак лягає краще і тримається набагато довше. Більш того, якщо спочатку ви відполіруєте нігті бафом, нанесений колір буде виглядати яскравіше.

  6. Профарбовуйте краї.
    Якщо ви спостерігали за тим, як майстер в салоні робить вам манікюр чи педикюр, то напевно помічали, що покриття розподіляється рівномірно по всій поверхні нігтя, в тому числі і на краях. Так лак тримається довше, а покриття виглядає акуратнішим.

Насолоджуйтеся літом та будьте красивими!