Літо цього року поки що не тішить сонцем, та правильно підібрана косметика рятує і буквально творить дива: наприклад, якщо знайти хороший бронзер, то можна створити на шкірі ефект легкої засмаги і викликати у оточуючих подив на обличчях. А вам залишиться лише посміхнутися і розкрити або зберегти свою маленьку таємницю ідеально золотавого тону шкіри.

  1. Givenchy Teint Couture Healthy Glow.
    Пудра, що стала легендою для створення натуральної засмаглої шкіри!
    Ніжна легка пудра Teint Couture Healthy Glow з комфортною текстурою і ефектом природної засмаги абсолютно незамінний засіб для розкішного макіяжу в лаконічно-розкішному чорному футлярі!
  2. Dior Diorskin Mineral Nude Bronze Color Games.
    Пудра, представлена в двох відтінках, наповнена золотими мінералами, які відбивають світло і підсилюють гарний ефект сонячного сяйва. Текстура пудри робить ваш природний колір шкіри більш мяким, забезпечуючи натуральний ефект здорової сяючої шкіри. Один відтінок робить шкіру ще більш красивою, інший підкреслює вилиці.
  3. Chanel Les Beiges Healthy Glow Illuminating Powder.
    Ви точно не сплутаєте ні з чим бронзер з круїзної колекції макіяжу Chanel Les Beiges. Якщо придивитися, то ви побачите, що спресований візерунок пудри нагадує канат, який прикрашає палубу лайнера, що відправляється в кругосвітню подорож! Chanel Les Beiges Healthy Glow за властивостями нагадує щось середнє між бронзером і хайлайтером, тому з його допомогою можна створити не тільки ефект засмаги на шкірі, але ще і сяйва, як після зволожуючої спа-процедури.
  4. Guerlain Terracotta Brazilian Beach.
    У пудрениці зі світлої деревини знаходиться велике дзеркальце і пудра в спеціальній версії популярного відтінку 03 Terracotta з візерунком, навіяним бразильським плетінням і грейпфрутовим тоном для збереження здорового кольору обличчя.
    Відтінки можна змішувати, щоб зробити колір обличчя більш теплим і створити ефект легкої засмаги, або використовувати окремо один від одного.
  5. Givenchy Healthy Glow Powder Marbled Edition
    Поєднання двох засобів в одному створює унікальну мармурову текстуру для додання обличчю здорового сяйва.
  6. Dior Diorskin Mineral Nude Bronze Wild Earth.
    Для образу в стилі Nude, Dior розробив сяючу пудру-бронзер, щоб подарувати шкірі природне сяйво. Її формула, насичена золотими і рожевими мінералами, унікально впливає на шкіру, забезпечуючи сяйво засмаги.
  7. MESAUDA Lightn Bronze.
    Ніжний та шовковий бронзер створює легку засмаглу вуаль на шкірі. Так, час відчути себе спокусливою італійкою!