Наразі маска - предмет першої необхідності для захисту здоров'я, та ви напевне також помітили, що коли ви довго перебуваєте в масці, то помада може змазуватися чи віддруковуватися на масці. А коли ми знімаємо маску, нам хочеться виглядати вражаюче. Так, у кожної з нас є свій секрет нанесення помади. Хтось наносить олівець для губ тільки для того, щоб підкреслити контури, а хтось по всьому периметру губ. Ми розповімо про те, як правильно нанести помаду, щоб носити її впродовж всього дня.

Підготуйте губи і за кілька хвилин до нанесення нанесіть бальзам. Потім, олівець для губ. Не заходьте далеко за природний контур губ. Так, вони будуть виглядати чіткіше і акуратніше. Важливо олівець повинен збігатися з відтінком самої помади.

Зверніть увагу, що тінти та матові помади більш стійкі в порівнянні з помадами з блиском. Вони мають більш стійкий пігмент, тож краще носяться під маскою.
Щоб збільшити стійкість помади нанесіть помаду, промокніть нафарбовані губи серветкою та нанесіть невелику кількість пудри. Так ви подовжите макіяж губ на кілька годин.

Важливо памятати, що помада добре лягає на зволожені губи. Тож візьміть за правило наносити зволожуючий бальзам кожного разу, коли ви вдома, а не тільки перед нанесенням помади.

У помади є одна безцінна властивість вона моментально додає впевненості в собі. Ми фарбуємо губи, щоб відчути себе у всеозброєнні, щоб образ виглядав завершеним. Необхідність ховати половину обличчя під маскою ні крапельки не применшує задоволення, яке дарує помада.

7 ПОМАД, ЩО НЕ РОЗМАЗУЮТЬСЯ ПІД МАСКОЮ:

  1. Lancome LAbsolu Rouge Intimatte. Оксамитова помада з найніжнішою текстурою.
  2. Givenchy Le Rouge Deep Velvet. Інтенсивний результат і пудрове матове покриття. Аксесуар високої моди.
  3. MESAUDA Matte Romance. Ніжна помада з екстремально матовим кольором. Демократична ціна та італійська якість.
  4. Yves Saint Laurent Tatouage Couture. Матовий, насичений відтінок на весь день.
  5. Guerlain Rouge G de Guerlain The Matte. Справжній маст-хев і перша помада з можливістю кастомізації, яка пропонує нескінченні комбінації відтінків і футлярів, щоб створити свою власну оригінальну помаду.
  6. CHANEL Rouge Allure Liquid Powder. Стійкий матовий макіяж з незрівнянним пудровим ефектом.
  7. Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid. Перша ультра зволожуюча губна помада від Dior з квітковою олією, яка тримається впродовж 12 годин.

Будьте красивими!