З приходом літа ми всі стикаємося зі схожими проблемами в догляді за шкірою обличчя: поява некрасивого жирного блиску, закупорені пори, запалення і зневоднення.

Для літнього догляду за шкірою обличчя необхідно максимально ретельне і дбайливе очищення, більш легкі текстури для зволоження, інтенсивний захист від впливу сонця, а також відсутність процедур, які порушують цілісність епідермісу. Всі процедури влітку повинні бути спрямовані на зволоження та антиоксидантний захист.

Влітку потові залози на тілі та обличчі працюють з потроєною силою, щоб охолодити організм зсередини. Саме тому ми робимо помилку, вважаючи, що влітку шкірі не потрібно зволоження. Це виключно наші відчуття, і вони помилкові: в спеку клітини набагато частіше, ніж звичайно відчувають спрагу. Щоб уникнути зневоднення шкіри - між іншим, це один з ключових чинників, що провокують виникнення зморшок, поповніть свій арсенал зволожуючими засобами. Причому догляд за шкірою обличчя та зони навколо очей влітку - той випадок, коли баночок на туалетному столику багато не буває. Обирайте, що подобається саме вам:

  1. Нова емульсія-сорбе з мікрокраплями Dior Hydra Life Sorbet Droplet Emulsion з екстрактом мальви миттєво зволожує і наповнює шкіру, забезпечуючи свіжість та легкий напівматовий фініш впродовж всього дня. Надзвичайно ніжна текстура освіжає та дарує супер зволоження!
  2. Емульсія Guerlain Super Aqua Emulsion Light містить 97% інгредієнтів натурального походження з урахуванням води. Вона надовго зволожує шкіру, попереджає старіння і усуває перші вікові ознаки. Легка текстура, яка не залишає жирного блиску, ідеально підходить для шкіри, яка потребує свіжості і зволоження для відновлення балансу. Лінія Super Aqua вже давно стала класикою зволожуючого догляду!
  3. Лосьйон-есенція для обличчя з мікросферами камелії CHANEL Hydra Beauty Micro Liquid Essence - зволожує і відновлює запас енергії в шкірі, поєднує в собі ефективність концентрованої есенції і переваги свіжої текстури води. Формула не містить спирту і ПАР і підходить для самої вимогливої шкіри. Це майже диво!
  4. Димка для комбінованої і жирної шкіри Byphasse Face Mist Re-hydrating - освіжає і зволожує, містить воду флердоранжа і екстракт лісового горіха. Супер засіб, що зручно брати з собою, щоб освіжити шкіру!
  5. Сироватка MESAUDA Purity Blemish K.O. Anti-blemish Serum - контролює виділення себуму впродовж дня на шкірі, зберігаючи свіжість та чистоту, запобігає появі недоліків, характерних для комбінованої і жирної шкіри. Засіб, що стане знахідкою для жирної шкіри!
  6. Сироватка Givenchy L'Intemporel Blossom Beautifying Radinace Serum - стирає втому, дарує сяйво та ніжний рожевий відтінок шкірі! Відтінок шкіри поліпшується, зникають ознаки втоми, перші ознаки старіння пом'якшуються - шкіра миттєво перетворюється! Надзвичайний засіб, що просто перетворює шкіру на мрію!
  7. Зволожуюче матуюче желе KenzoKi Gelee Hydratante Qui Fait Mate - засіб, який зволожує на першу вимогу, і матує, немов «промокальний» папір. Магія з екстрактом білого лотосу!
  8. Димка для шкіри зволожуюча SAMPAR French Rose Mist - трояндова зволожуюча вуаль, що освіжає, тонізує і пробуджує вашу шкіру. Трояндове задоволення!Будьте красивими!