Після ранкового душу у нас часто не вистачає часу, щоб нанести крем для тіла. А ввечері ми лінуємося. Однак це не скасовує відчуття сухості та стягнутості. Тому доглядом після душу краще не нехтувати, але якщо часу або бажання немає, скористайтеся одним із засобів нижче. Розповідаємо, чому ми вибрали саме їх.
  • Byphasse Comfort Dermo Shower Gel Sensitive Skin — гель для душу спеціально розроблений для чутливої шкіри. Він допомагає підтримувати еластичність шкіри, зволожуючи її та пом’якшуючи. Ніякої сухості!
  • Durance Natural Shower Gel — ніжний гель для душу з натуральними екстрактами. Огортає шкіру ніжним ароматом, бережно очищує, зволожує, живить та тонізує її. Дійсно зволожує!
  • Treets Traditions Pure Serenity Shower Cream — ніжний крем-гель для душу без мила для м’якого і делікатного очищення, що не сушить шкіру. Містить естракт алое вера, вишневий цвіт та екстракт юзу. Супер ніжний!
  • Collistar Firming Shower Oil — олійка для душу з натуральними ефірними оліями. Додає шкірі м’якість, пружність і доглянутість. Таке чудове відчуття після неї!
  • Cottage Douche Huile Precieuse Extra Nourrissante — гель-олія для душу чудово живить, зберігаючи м’якість і ніжність шкіри.
    Ніжна, масляна текстура містить дорогоцінні масляні екстракти, гель-олія збивається в ніжну, легку піну, м’яко і дбайливо очищує шкіру, живить, пом’якшує та наповнює її свіжістю.
  • Durance Nourishing Shower Oil - це олійка для душу, що містить природний пінний компонент, який не дратує навіть саму ніжну шкіру.
    Живить шкіру, надає їй свіже сяйво без жирного блиску. Шкіра неначе після дня у СПА центрі!
  • KenzoKi Milky Rice Body Scrub - молочно-рисовий відлущуючий крем. Пом'якшує. Відлущує. Розгладжує. Надзвичайна текстура для ніжного відлущування. Шкіра стає м'якою, гладкою, атласною: встояти неможливо.