Тренди літнього сезону диктують нам курс на природну красу. Модний no make-up look - ідеальний образ для спекотного сезону.

Ми зібрали нові косметичні знахідки, які підкреслять ваш природний стиль або ж додадуть йому яскравості цього літа.

  • CHANEL Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder - традиційний must have для літа! Дарує сяючий тон, неначе після цілого дня на свіжому повітрі. Прекрасний природний колір обличчя.
  • Dior Addict Stellar Shine Lipstick - супер помада-блиск, яка забезпечує 8 годин неймовірного сяйва. Бальзам ковзає по поверхні губ і тане при зіткненні зі шкірою, залишаючи сяюче покриття вібруючого відтінку.
  • Givenchy Mister Instant Corrective Pen - чарівна паличка для шкіри. Моментально підсвічує всі темні ділянки і стирає тіні одним рухом пензлика. Коректор представлений в чотирьох відтінках, які адаптуються під будь-який колір шкіри.
  • CHANEL Les Beiges Eau De Teint - перший флюїд-тінт, що на 75% складається з води. Створює природний ефект і сяючий тон. Недоліки менш помітні, шкіра розгладжується, тон вирівнюється. Покриття легке, напівпрозоре.
  • Biotherm Aqua Pure Super Concentrate - врятує від запалень та жирного блиску. Зменшує розширені пори і недоліки, робить шкіру матовою і бездоганною.
  • MESAUDA Glow Stick - додасть сяйва обличчю, очам та губам одним помахом! Миттєво освіжає обличчя і робить його сяючим, зручний формат у вигляді компактного стіку. Використовуйте в якості хайлайтера, праймера або бази під макіяж для сяючого ефекту.

Нюдова тенденція не зрушує з б'юті-п'єдесталу вже багато років. У літньому сезоні 2019 вона знайшла нові риси: підкреслювати красу обличчя потрібно з акцентом на бездоганність шкіри, максимально зволожуючи її. Чого не варто приховувати, так це веснянки. Важливо, щоб шкіра в прямому сенсі сяяла.