Повернути шкірі ефект сонячного ефекту поцілунку дуже легко: для цього вам знадобиться лише бронзуюча пудра. Вона відмінно підійде для щоденного макіяжу і додасть шкірі яскравості і красивого відтінку, ніби ви щойно з відпустки. Тож заплануйте плюс кілька хвилин до ранкового макіяжу та насолоджуйтесь ефектом тижневого відпочинку на сонці. Як правильно користуватися бронзером і який варто спробувати, розповідаємо нижче.

Бронзер не завжди підходить для скульптування. Він надає шкірі сяйво і ефект легкої засмаги, але його метою не є зробити контур обличчя або вилиці більш чіткими. Бронзери зазвичай випускаються в теплих сонячних відтінках, а в пудрі для контурінга використовуються холодні тони. Щоб досягти природного ефекту, слід наносити бронзер на виступаючі ділянки: лоб, щоки, перенісся і підборіддя - зони, які дійсно засмагають на сонці швидше за все. Також варто розподілити легкий шар по всьому обличчю, щоб «засмага» виглядала рівномірно і натурально.

Бронзуючі пудри легко наносити пензликом і практично не потрібно розтушовувати. Покриття виходить легким і непомітним. Для більшого ефекту рекомендуємо також нанести хайлайтер - на вилиці, перенісся і контур верхньої губи. Так ви додасте обличчю свіжості.