Must have літнього макіяжу дуже простий:

  • Шкіра, що випромінює природне сяйво: легкі шари тональних засобів і пудри;
  • Ніжна пастельна гамма: перевага природних відтінків;
  • Використання захисних і зволожуючих засобів.

Але влітку для багатьох з нас проблема нанесення макіяжу ускладнюється: в умовах спеки деяка косметика просто «пливе» разом з виділеннями потових залоз. Тому саме час поговорити про те, що служить основою бездоганного макіяжу, тобто про праймер для обличчя.

Саме праймери у багатьох випадках є тим чарівним секретним компонентом мейкапу, що робить його бездоганним! Праймери вирівнюють поверхню шкіри і створюють ідеальне полотно для нанесення макіяжу. Завдяки їм макіяж лягає тонко, і обличчя не виглядає перевантаженим косметикою. Ще один плюс до карми сучасних праймерів - вони стали багатофункціональними: матують, звужують пори, додають обличчю сяйво та освіжають колір обличчя. Зібрали для вас найпопулярніші!

  1. CHANEL Le Gel Paillete.
    Прозорий гель, що додає шкірі мерехтливого сяйва. Його можна використовувати як хайлайтер на обличчі і в зоні декольте.
  2. Estee Lauder The Mattifier.
    Цей праймер ідеальний для тих, хто любить матовий макіяж! Він створює шовковисте покриття, що контролює вироблення себума і зменшує жирний блиск.
  3. Lancome Prep & Hydrate.
    Забезпечує природне сяйво шкіри та
    зволоження! Ця легка зволожуюча база допоможе створити невимушений сяючий образ.
  4. MESAUDA Perfect Skin Primer.
    Супер універсальний праймер з легкою текстурою і ідеальним матуючим ефектом.
    Покриває обличчя легкою, непрозорою вуаллю. Простий в застосуванні він легко наноситься, даруючи шкірі оксамит і відчуття свіжості завдяки своїй гелевій формулі.
  5. Guerlain Pore Minimizer.
    Праймер миттєво і ефективно звужує пори і забезпечує видимий результат при тривалому використанні. Глина, цинк і рослинний екстракт в унікальній комбінації надають цілеспрямовану дію на пори, дозволяючи шкірі дихати.