У 1925 році флакон Shalimar, створений дизайнером Раймоном Герленом, завоював перший приз на Виставці декоративних мистецтв у Парижі. Вигини його силуету нагадують про чаші з водою в знаменитих садах Шалімар. Оригінальна прозора пробочка сапфірового кольору подібна нескінченному потоку води. Нове лімітоване видання 2020 року прикрашене ніжними ілюстраціями квітучого бергамоту, які роблять флакон і коробку культового аромату по-справжньому чарівним.

Shalimar в перекладі з санскриту означає "храм кохання". Обіцянка вірності на століття втілена в цьому ароматі, навіяна прекрасною індійською легендою про палке кохання імператора і принцеси. Його пахощі наповнені коханням. У цьому знаменитому східному ароматі звучить чуттєвість з легкою ноткою забороненої пристрасті. Жак Герлен любив говорити, що Shalimar - це перемога почуття над розумом.

Початкові ноти квітів бергамоту немов огортають диханням свіжості. У серці аромату звучить ніжна, пудрова мелодія ірису, жасмину і троянди. Благородні ноти ванілі, ніжна округлість бальзамних відтінків, теплота і вишуканість бобів тонка зливаються в чуттєву гармонію, що утворює фінальний шлейф.