МАСАЖ.
Шкідливі звички, стрес, відсутність фізичних вправ послаблюють кровоносні судини, що веде до обвисання шкіри. Безумовно чарівної палички для обличчя не існує, але масажні ролики дійсно покращують кровообіг і приводять в тонус лицьові м'язи. А ще, стимуляція кровотоку робить шкіру більш гладкою і навіть зменшує запалення. Не лінуйтеся та робіть простенький масаж хоча б кілька хвилин вранці та ввечері та насолоджуйтесь результатом. Нагадуємо про необхідність очищувати масажні ролики та масажери після кожного використання.
ГІМНАСТИКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ.
Комплекс вправ для обличчя може зберегти або відновити еластичність шкіри і попередити появу дрібних мімічних зморшок.
Методика, яку ми пропонуємо, заснована на принципах йоги і одночасно тонізує 50 м'язів обличчя: надміть щоки і затримайте дихання, через кілька секунд перенесіть все повітря в праву щоку, потім в ліву, потім перенесіть повітря під верхню губу, то ж саме зробіть для нижньої . Цю простеньку вправу бажано повторювати кілька разів.
ПІЛІНГ.
Пілінг допомагає нам позбутися відмерлих клітин шкіри і бруду. Його можна робити як вдома самостійно за допомогою спеціальних засобів, або у косметолога. Пілінг у косметолога більш жорский, після нього шкірі потрібно відновитися, тому майте в косметичці засоби з щільною текстурою і захист від сонця.

МАСКИ.
Маски для обличчя проникають в шкіру і впливають на неї зсередини. Найбільш популярними інгредієнтами в складах таких масок є колаген (він відповідає за підвищення еластичності шкіри), вітаміни A, C і E (вони покращують продуктивність клітин) і гіалуронова кислота (відмінно зволожує шкіру).
Будьте красивими!