Крем для тіла - засіб, без якого взимку не обійтися. Постійні перепади температур негативно впливають на стан шкіри, спричиняють дискомфорт, сухість та інші неприємності. Але, звичайно, цього легко можна запобігти - вашу шкіру врятує засіб з живильними компонентами. Вони зміцнять захисний бар'єр і допоможуть з легкістю пережити холодний сезон.

Крем «на зиму» може бути жирнішим від літнього варіанту. На етикетці в списку інгредієнтів шукайте олії жожоба, авокадо, мигдалю, кокосу - вони живлять найкраще. А якщо пару їм становить гіалуронова кислота або гліцерин, будьте впевнені, що перед вами - потужний зміцнювальний коктейль. Наносити крем найкраще після душу, коли пори відкриті і готові поглинати живильні компоненти.

Ми підібрали кілька дієвих засобів, які допоможуть вашій шкірі комфортно пережити зиму:

  1. Живильний лосьйон для тіла Durance Moisturizing Body Lotion збагачений натуральними екстрактами дбайливо огортає шкіру ніжним ароматом, зволожує і живить її. Зроблений у Франції.
  2. Суха олія для тіла Alma K Enriching Dry Body Oil — це справжній живильний комплекс з авокадо, арганової олії та олії солодкого мигдалю. Мінерали Мертвого моря та вітамін Е відновлюють шкіру роблячи її гладкою, шовковистою. Не викликає почуття жирності і липкості.
  3. Захисний крем PREP Derma Protective Cream — це легендарний універсальний крем. Оригінальна формула на основі ефірних олій, що має заспокійливу, освіжаючу дію, яка дарує відчуття полегшення при будь-якому подразненні: після гоління, після холоду, вітру, при потрісканій шкірі…
  4. Byphasse Moisturizing And Nourishing Cream Face And Body — це універсальний живильний крем для обличчя та тіла!
    Ідеальний для обличчя, рук, тіла — для всього! Підходить для всіх типів шкіри.
  5. Крем для тіла Treets Traditions Energising Secrets Body Cream поєднує в собі олію Арахісу Інків - ідеального засобу для додання шкірі м'якості - і олію пальми Буріті, яка допомагає зберігати її молодість. Підходить для будь-якого типу шкіри.
  6. Зволожуючий лосьйон для тіла Alma K Moisturizing Body Lotion заспокоює і покращує стан шкіри. Швидко вбирається, даруючи відчуття шовкової і м’якої шкіри.
  7. СПА емульсія Byphasse Home Spa Experience Soothing Body Emulsion — це емульсія із заспокійливим шкіру ефектом і неперевершеним зволоженням салонного спа-догляду. Формула емульсії збагачена олією шипшини та вітаміном Е, а також термальною водою з Бретані, Франція.
  8. Крем для тіла з каріте I Coloniali Silky Fondant Body Cream She Butter — це ідеальне зволоження вашого тіла.
    Олію каріте (ші) добувають з кісточок плодів дерева каріте, що росте в Центральній Африці. Місцеві жителі його називають деревом молодості і здоров’я. Олія каріте володіє живильними, пом’якшуючими, захисними і стимулюючими властивостями. Завдяки її дії шкіра стає еластичною.