У нашій добірці - 8 ароматів, які зводять чоловіків з розуму (в хорошому сенсі).

  1. scent bar 111 — підкреслить жіночність та сексуальність. Пахуча хмара пудри в повітрі. Аромат з інших часів, що таїть в собі довговічність сукулентних рослин з їх яскраво червоними квітками, що надають парфуму відтінок пристрасті.
  2. Franck Boclet Erotic — гімн абсолютної сексуальності і пристрасті, що передає чудове почуття непереборних мрій і звабливих романтичних пригод.
    Свіжими цитрусовими іскристими відтінками з зеленими акцентами і теплими хвойними акордами розмарину відкривається магічний аромат, наповнюючись в «серці» композиції пристрасними деревними відтінками в оточенні чарівних квіткових нот лаванди, туберози і геліотропу. Ваш обранець не зможе встояти перед спокусою.
  3. Tiziana Terenzi Afrodite — сама назва аромату говорить сама за себе. Аромат для справжніх богинь, адже прекрасна богиня являє собою дику і неконтрольовану силу кохання, пристрасті і спокуси, здатну об’єднувати елементи протилежної природи, чоловіка і жінки, сили і доброти, пристрасті і насолоди. Вона здатна зачаровувати і надихати серця на самі нестримні і незаперечні почуття.
  4. Carolina Herrera Good Girl Legere знайде відгук у серці вашого чоловіка і вдень, і вночі. Композиція побудована навколо виразного дуету жасмину та п’янкої ноти бобів тонка. Будь-яка хороша дівчинка знає: іноді так добре бути поганою!
  5. Jeroboam Hauto — вищий рівень спокуси, він відноситься до туберози. Тубероза — квітка, відома своїм розкішним дурманним ароматом. Ця рослина є потужним афродизіаком, а її друга назва — «володарка ночі».
    У 30-і роки 20 століття кокотки показували досить багато, не соромлячись продемонструвати пропонований ними тілесний товар, але у них був і свій секрет. Вони знали, де капнути чистою олією туберози — «в долинах і на горах», на опуклості і впадинки, лікті і плечі. Щоб спокусити нанесіть Hauto тут і там, на найцікавіші місця для вивчення…
  6. Paco Rabanne Pure XS For Her вабить, збуджує, розпалює.
    Перше враження — квіткові акорди. Сяючий іланг-іланг з відтінком жасмину та пелюсток ванілі. Пікантне та інтригуюче поєднання. Залишається лише довіритися інстинктам… Слідом — хвиля пристрасті: ноти попкорну розпалюють емоції. Бах! Відтінки мускусу і соку молочного дерева запалюють шкіру… Уособлення бажання.
  7. Franck Olivier Java Sun Rose Oud — унікальне поєднання квіткових і деревних нот, що володіють неймовірною силою спокуси. Принадна і насичена троянда, вона ніжно огортає дорогоцінний Уд. Два полюси: день і ніч, світло і тінь, зливаючись воєдино, створюють неповторну композицію — втілення розкоші і чуттєвості. Що може бути привабливішим?
  8. Yves Saint Laurent Libre стирає межі між прохолодою і чуттєвістю, жіночністю і мужністю. У композиції переплітаються ноти лаванди, квітки апельсина, амбри і ванілі. Сексуальний, свіжий і квітковий, цей аромат інтригує і закохує в себе.