Лінія Aqua Allegoria Guerlain завжди дуже тонко відображає природні мотиви, цього року парфумерний дует Тьєррі Вассера і Дельфіни Джелк створив три композиції - за традицією з незвичайними фруктовими і квітковими акордами.

Тьєррі Вассер привозить ольфакторні ідеї з усього світу як добірку щасливих моментів. Кариби, Азія, Австралія - частинки цих країн живуть в самих різних ароматах Guerlain. Тож кожен парфум - це ваша особиста міні подорож до райських куточків нашої надзвичайної планети!

Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia - це бергамот, а ще вишневий цвіт, японська груша, кавун і пудровий шлейф фіалки. Нескладно здогадатися, що натхненням для цієї композиції послужила Японія в період цвітіння сакури.

Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz дарує відчуття, що ви на пляжі в Індійському океані в оточенні пальм. За «райську насолоду» відповідають кокос і фрезія, а ще боби тонка, бергамот і сандал в базі.

Guerlain Aqua Allegoria Ginger Piccante - бадьорий і радісний. Суміш троянди і імбиру звучить солодко. А лимон, перець, бергамот і білий мускус додають трохи кислинки і свіжості.

Міжнародний старт продажу- березень 2019. 

Чекаємо з нетерпінням!