Поки ми спимо, процеси детоксикації, синтезу колагену і відновлення в клітинах шкіри відбуваються досить інтенсивно. Ось чому не треба нехтувати нічними масками для обличчя, які працюють поки ви спите та буквально дарують сон краси. 

  1. SAMPAR So Much To Dew Midnight Mask.
    Слоган компанії SAMPAR: Краса не може чекати! І ця маска підтверджує його! Це унікальний концентрований догляд за шкірою, який з першого нанесення відновлює на шкірі гідроліпідну плівку. Містить капсули гіалуронової кислоти, біологічні мікро-губки, комплекс Urban Advance, які впливають на серце клітин шкіри. Вранці після застосування шкіра сяє! 
  2. Guerlain Midnight Secret.
    Легендарний засіб Guerlain, який «спить за вас» вже 25 років.
    Маска прекрасно розгладжує шкіру, надає обличчю свіжість та відпочилий вигляд. Завдяки комплексу гідроноктіну, екстракту гінкго білоба і глікопротеїну, отриманих в процесі біоферментації дріжджів, засіб імітує ефект повноцінного сну, підсилює мікроциркуляцію, сприяє детоксикації та продукуванню АТФ (аденозинтрифосфорної кислоти), яку дерматологи називають паливом для клітин шкіри. Сприяє релаксації і аромат лаванди, змішаний з п’янким запахом бобів тонка. 
  3. Lancome Renergie Multi-lift Tightening Lifting Mask.
    Це маска з ефектом ліфтингу для помітного відновлення чіткості контурів обличчя.
    Інноваційна формула з 17% -м вмістом бджолиного і карнаубского воску живить шкіру, надаючи їй еластичність, пружність і гладкість. Після застосування контури обличчя чіткіші, овал обличчя більш підтягнутий, зморшки помітно скорочені. 
  4. KenzoKi Belle de Jour Dream Night Mask.
    Нічну маску Belle De Jour Dream Night Mask від Kenzoki полюблять всі, хто не уявляють свого життя без квітів. У формулі їх відразу 2: лотос і мірабіліс. Завдяки дуету корисних компонентів маска допомагає нейтралізувати вплив різних джерел стресу (забруднення, ультрафіолетове випромінювання, тютюновий дим) і відновлює шкіру. Нанесіть засіб на обличчя густим шаром, і до ранку квіткові екстракти створять диво: шкіра стане помітно більш щільною, гладкою, розгладженою та сяючою. 
  5. Givenchy Hydra Sparkling Night Repair Recovery Moisturizing Mask & Cream.
    Ідеальне рішення для втомленої шкіри.
    Інтенсивно зволожує і підтримує рівень вологи впродовж усієї ночі, повертає природне сяйво (дія проти вільних радикалів), в якості маски підсилює результат навіть після кількох годин сну. 
  6. Collistar S.O.S Moisturizing Hydro-mask.
    Зводить до мінімуму сліди зневоднення, розгладжує дрібні зморшки. Також ідеально підходить як «SOS засіб», коли шкіра виглядає втомленою і зневодненою.
    Містить дорогоцінний концентрат італійського півонії, IDRO-ATTIVA комплекс та пуллулан.
    Спеціальна насичена охолоджуюча текстура створює непомітну захисну біоплівку на шкірі.

Будьте красивими!