У вересні цього року Guerlain відкриє нову сторінку в легендарній історія кохання Shalimar! Shalimar в перекладі з санскриту означає "храм кохання". Обіцянка вірності на століття втілена в цьому ароматі, навіяна прекрасною індійською легендою про палке кохання імператора і принцеси. Його пахощі наповнені коханням. У цьому знаменитому східному ароматі звучить чуттєвість з легкою ноткою забороненої пристрасті. Жак Герлен любив говорити, що Shalimar - це перемога почуття над розумом.

Новий Guerlain Shalimar Philtre de Parfum - це еліксир пристрасті з п'янкими акцентами культового східного аромату, створеного навколо акордів ірису і ванілі. В новій версії, парфумер Т'єрі Вассер оновив звучання класичного парфуму, додавши до цитрусових верхніх нот оригіналу - лаванду. Пристрасне квіткове серце буде розкриватися ніжними відтінками троянди і жасмину, на тлі пудрового ірису. В шлейфі - пачулі і толуанський бальзам, що сплітаються в пристрасних обіймах навколо насиченої і солодкої ванілі.

"Натхненний пристрастю, яка з'єднує двох людей і долає всі перешкоди, цей еліксир є квінтесенцією чуттєвості Shalimar. Лише одна крапля цього золотистого нектару створює непереборно привабливий шлейф кохання." - Guerlain.