Т'ЄРРІ ВАССЕР.
Інстаграм головного парфумера Guerlain про красиве життя. Т'єррі обожнює костюми, красиві краватки, зустрічається з музами будинку Анджеліною Джолі і Наталією Водяновою. Але головне проводить більшу частину часу в квіткових полях, відбираючи троянди і лаванду для нових композицій.

ОЛІВ’Є КРЕСП.
Кресп мінімум двічі робив фурор в парфумерній індустрії: перший раз, створивши акватичні L’Eau par Kenzo, і другий з гурманським Angel Thierry Mugler. Олів’є живе і працює в Грассі, фактично на батьківщині парфумерії. В даний час він є парфумером концерну Firmenich. У своєму Інстаграмі він ділиться джерелами натхнення від гарячого шоколаду до зерен кардамону.

ПАОЛО ТЕРЕНЗІ.
Парфумер в третьому поколінні та засновник сімейної марки нішевої парфумерії найчастіше ділиться в своєму Інстаграмі фотографіями з презентацій та виробництва. Крім іншого, Паоло можна побачити і за штурвалом яхти.

АЛЬБЕРТО МОРІЛЬЯС.
Морільяс творець безлічі бестселерів. Calvin Klein CK One, Giorgio Armani Acqua di Gio, Marc Jacobs Daisy, Flower by Kenzo, 212 Carolina Herrera його роботи. Зараз Морільяс працює з Firmenich і створює власні аромати під брендом Mizensir. Особливої уваги вартий стиль парфумера: він любить піджаки з принтами та яскраві шкарпетки.