ВМИВАЙТЕСЯ РЕТЕЛЬНО І РЕГУЛЯРНО.
Очищення - найважливіший етап в процесі догляду за обличчям. Не дарма в азіатських країнах, де за статисткою жінки виглядають молодшими набагато довше, ніж європейки, так багато уваги приділяється цьому ритуалу. Очищення - це не тільки зняття макіяжу, а й позбавлення від ороговілих клітин, поту та інших забруднень. Для кожної з цих проблем необхідний свій засіб. Так, макіяж з очей допоможе зняти спеціальний лосьйон, який не підійде для очищення забруднень, викликаних неправильною роботою сальних залоз. Також варто пам'ятати, що різні типи шкіри потребують різних очищувальних засобів. Пам'ятайте про це, коли наступного разу будете вибирати новий тюбик в колекцію.
НЕ НЕХТУЙТЕ РЕТИНОЛОМ.
Традиційно ретинол, вітамін, А, використовували для боротьби з акне, але з часом стало зрозуміло, що він також гарно сприяє розгладженню шкіри і підвищення її пружності. Простіше кажучи, ретинол подовжує молодість клітин шкіри, а також має накопичувальний ефект, тобто діє як філер, поступово заповнюючи зморшки. Не зайвим буде знати, що препарати з ретинолом можна починати використовувати хоч в підлітковому віці, але знову ж таки виключно після консультації з фахівцем. В якості профілактики вікових змін такі препарати досить наносити на шкіру два рази на тиждень.
ВИКОРИСТОВУЙТЕ СИРОВАТКИ.
Сироватки - це препарати з високим вмістом біологічно активних інгредієнтів, що здатні проникати через роговий шар шкіри і діяти на клітинному рівні. Такі концентрати мають виражену дію і допомагають вирішувати суто конкретні проблеми, що одночасно і плюс, і в деякому роді мінус. Явна перевага сироваток - їх можливість глибоко впливати на вогнище проблеми і досить швидко її вирішувати. До всього іншого сироватки зазвичай підсилюють дію інших засобів догляду та можуть також запобігати появі нових прогнозованих проблем зі шкірою.
ГЛИБОКО ОЧИЩУЙТЕ ПОРИ.
Щоденне використання пінок, лосьйонів і засобів це обов'язково, але на цьому процес усунення шкірних забруднень не закінчується. Раз в тиждень необхідно проводити глибоке очищення пір з метою позбавити їх від закупорки, а вас від чорних цяток і запалень, що прискорюють процес старіння шкіри. Для цього відмінно підійдуть маски, скраби, губки, електричні щітки та інші девайси, спрямовані на глибоке очищення шкіри.
ЗАВЖДИ КОРИСТУЙТЕСЯ ЗАСОБАМИ З SPF-ФІЛЬТРАМИ.
Навіть якщо на вулиці чорні хмари, а сонце ви в останній раз бачили місяць тому, ультрафіолету це не заважає згубно впливати на вашу шкіру. Шкідливі промені регулярно потрапляють шкіру, без проблем минаючи хмари і ваш крем без SPF. Наслідок фотостаріння та перші зморшки вже в двадцять з гаком.БУДЬТЕ КРАСИВИМИ!