Аромат кориці вважається одним з найприємніших. Теплий, пряний, густий, він дарує гарний настрій, окрилює і заряджає енергією.

Отримання кориці досить довгий процес: через пару років після посадки дерева, у нього під корінь відпилюють стовбур, і на його місці з'являються пагони, а коричник ненадовго стає більше схожим на кущ. Через рік і далі регулярно молоді гілки зрізають, очищають від листя, знімають з них верхній шар кори, а внутрішній ділять на пластинки і відправляють сушитися - з нього і виходять палички, які ми знаємо і любимо як корицю.

ТОП 7 парфумів з корицею:

  1. Armaf Niche Black Onyx відкривається чудовими лимонними акордами, щедро здобленими дорогоцінною корицею з кардамоном.
  2. scent bar 104 - це таємничий аромат східних спецій, що спокушає та кличе в далекі мандри.
  3. Histoires de Parfums 1899 Ernest Hemingway запрошує нас в подорож і налаштовує на приємні спогади і роздуми. Аромати прянощів на солодко-димній базі.
  4. Armaf Tag Her Prestige - вишуканий аромат, який обволікає як дороге хутро.
  5. Montale Vanille Absolu - це чарівний, неймовірно спокусливий аромат. М'який, солодкий, але водночас надзвичайно пристрасний аромат прийшов до нас зі Сходу і з Аравії, щоб прикрасити найпрекраснішу і чуттєву з жінок.
  6. Moschino Cheap And Chic I Love Love у багатьох асоціюється з новорічними святами. Дражливий, провокуючий і трохи іронічний парфум додасть вам особливого, незабутнього шарму.
  7. Guerlain Santal Royal - східний аромат з деревними і пряними нотами.  Сонячна квітка неролі ллється радісним вітанням в верхніх нотах, випереджаючи появу теплої, яскравою кориці і захопливого поєднання дерева і спецій. Їм акомпанує ефірна олія королеви квітів троянди, витончений характер якої володіє сильною владою: вона чарує і красиво відтіняє сандалове дерево і витончений фруктовий акорд.