Щоб погана погода не стала причиною осінньої хандри, оточіть себе приємними і милими серцю речами. Нехай серед перших виявляться теплі парфумерні композиції, які навіть самому похмурому дню повернє трохи затишку і сонця. Парфуми - це завжди про спогади і мрії.

Імбир в парфумерії використовується досить рідко, але аромати, що містять запах імбиру встигли завоювати серця. Пряний, свіжий, терпкий і гіркий - саме так можна охарактеризувати запах імбиру.

Парфуми з запахом імбиру завжди цікаві і нестандартні. Характерна терпкість і гірчинка цієї спеції дозволяє зробити будь-який аромат більш чуттєвим і виразним, тому ноти імбиру зустрічаються як на початку парфумерної піраміди, так і в серці композиції. Вони бездоганно поєднуються з цитрусовими, красиво звучать в обрамленні деревних і пряних нот, а у фруктових і квіткових парфумах використовуються для того, щоб розбавити зайву солодкість.

Чоловічі парфуми з імбиром відрізняються особливою «перчинкою», яка наділяє свого власника сексуальністю і пристрасністю.

Жіночі парфуми з нотою імбиру мають особливу чуттєвість та неординарність. Вони ідеально підходять для тих, хто вірить в дива, хто любить огортати себе таємничістю і загадковістю, кому не вистачає трохи умиротворення.

ТОП 7 АРОМАТІВ З НОТОЮ ІМБИРУ:

  1. Nina Ricci Nina Rouge.

    Неймовірна ольфакторна насолода починається відтінком соковитої малини. Свіжі та яскраві ноти лимонної цедри викликають цікавість. Злегка пряний аромат бутонів імбиру підкреслює оксамитове, майже вершкове, звучання гарденії. Завершальні акорди бурбонської ванілі та хрусткої карамелі стають унікальною відмітною рисою Nina Rouge.

  2. Guerlain Aqua Allegoria Ginger Piccante.
    Витончене і рідкісне поєднання злегка пекучого пряного імбиру з трояндами в ранковій росі. Аромат миттєво переносить вас в далекі країни, на фантастичні острови, пахучі і незабутні.

  3. Yves Saint Laurent Y Eau De Parfum.
    Глибокий і яскравий аромат, в якому шавлія і герань зливаються з магнетичною спокусою глибоких деревних нот, в обрамленні бобів тонка.

  4. Desigual Dark.
    Таємничий парфум, що поєднує аромати спецій, деревніх нот, тютюну та чорної ванілі.

  5. scent bar 300.
    Аромат з відтінком деревини, смоли і прянощів, що лоскочуть нюх. Різкуватий запах, який вкарбовується в пам’ять.

  6. Montale Ginger Musk.
    Виразна східна композиція розкривається яскравою нотою ожини, яку поступово змінюють корінь імбиру і білий мускус.

  7. Dupont Be Exceptional - дивовижне поєднання свіжості цитрусів та імбиру, теплоти амбри і чуттєвості шкіри та ірису.