1. Givenchy Live Irresistible Rosy Crush Eau De Parfum.
    Рожевий — це не просто колір, це настрій! Аромат Live Irresistible Rosy Crush — це новий прояв жіночності та ніжності, безмежної радості та веселої спонтанності. Повір у рожевий разом з Givenchy!
  2. Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum.
    Зоряна симфонія, яка огортає ніжністю. Сліпуче яскравий квітково-фруктовий аромат з серцем з абсолю жасмину і есенцією троянди. Більш інтенсивний вихор ніжності, нова інтерпретація CHANCE.
  3. Lancome La Vie est Belle en Rose.
    Ода щастя в рожевому світлі. Це буде більш яскрава і свіжа квіткова інтерпретація оригінальної композиції. Гармонія рожевих ягід (малина) і півонії. В серці — нота троянди, а в базі аромату звучить ірис і сандалове дерево.
  4. Dior Miss Dior Eau de Toilette.
    Нова варіація улюбленого аромату з ароматом троянди. Троянда стала зіркою Miss Dior Eau de Toilette. Незвично і гостро звучить тема апельсинової цедри і свіжих холодних конвалій.
  5. Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose.
    Свіжість неролі задає тон. Солодкість ванілі і австралійського білого сандалу більше не домінують в ароматі. Але не це головна інновація. Тепер нота жасмину самбак доповнена нотою болгарської троянди.
  6. Lalique Pink Paradise.
    Ода рожевій свіжості: мускус, морська вода, ніжна квітка геліотропа, молекула Iso E Super (основа знаменитого аромату-містифікатора Molecule). Все це — на тлі цитрусової свіжості.
  7. Jimmy Choo Floral.
    Витончений, свіжий і яскравий покликаний пробудити в кожній жінці енергію і почуття впевненості в собі. Композиція задумана як попурі зі свіжих фруктів, листя, квітів магнолії і легких мускусно-деревних нот.
  8. Dolce&Gabbana The Only One 2.
    Аромат, задуманий як ольфакторне втілення любові, пристрасті і спокуси, поміщений в рубіновий флакон. Парфум відкривається нотами червоних ягід та груші. В серці домінує пудрова і гурманська червона троянда. Ніжні і солодкі боби тонка в поєднанні з деревними акордами і сірою амброю утворюють насичену, теплу базу.