Зима 2019 стала порою шоколадних відтінків. Шоколадна помада - ось той атрибут, який обов'язково повинен бути в косметичці цієї зими.

Серед рожевих, червоних і коралових помад шоколадні відтінки несправедливо забуваються. Вся справа в тому, що багато хто боїться, що шоколад робить обличчя візуально старшим і підходить тільки для серйозних образів. Поспішаємо запевнити, що це не так: адже моделі на показі мод виглядають кокетливо і романтично і зовсім не нудно. Тож в чому секрет?

Шоколадні губи виглядають апетитно і стильно, а обрати з величезної кількості «свій» коричневий відтінок доволі просто. Він може бути блідо-коричневим, чи мати рожеву основу,  з бордовим або кремовим підтоном - головне, щоб він ідеально підходив саме вам, в залежності від відтінку шкіри.

Якщо ви обрали макіяж з коричневою матовою помадою, тон обличчя повинен бути бездоганним та доповнений світлими тінями для повік і пухнастими віями - такий мейкап буде виглядати гармонійно і не зміщувати акцент з шоколадних губ. Якщо помада глянцева - не забудьте додати трохи блиску на верхню частину вилиць за допомогою делікатного хайлайтера.

Добірка трендових помад в коричневому кольорі:MESAUDA French Kiss Lip kit, Bois de Rose №025 Givenchy Le Rouge Liquide, Nude Tweed №100Yves Saint Laurent Tatouage Couture, Singuilar Taupe №23Givenchy Le Rouge Mat, Neo Nude №215MESAUDA Velvet Kiss, Natural №103 Lancome Matte Shaker, Energy Peach №272Dior Addict Lip Tattoo, Natural Rosewood №49CHANEL Rouge Allure, Rouge ingenue №168

Pupa I’m Matt Lip Fluid, Natural Nude №011

Експерементуйте! Шоколадні відтінки поєднуються з будь-яким одягом, і будуть доречні як для денного, так і для вечірнього макіяжу!