Так, гелі для душу стали звичайною частиною нашого банного ритуалу. Кожна з нас має свій улюблений гель, який дарує момент не просто очищення, а й задоволення та зняття стресу!

Зібрали для вас добірку найароматніших гелів для душу, які легко посядуть почесне місце серед ваших улюблених засобів:

  1. Cottage Douche Huile Precieuse Extra Nourrissante - Жасмин.
    Гель-олія чудово живить, зберігаючи м’якість і ніжність шкіри. Наш вибір - з ароматом жасмину з Тунісу, він просто надзвичайний, ніжний, природний аромат, що дарує насолоду!
  2. Durance Natural Shower Gel - Камелія.
    Гель для душу з натуральними екстрактами. Аромат камелії просто казковий, це гармонія вишуканого аромату білих квітів та пудрового білого мускусу.
  3. Caudalie The des Vignes Shower Gel.
    Чарівний момент, коли останні промені сонця, що заходить огортають багряною пеленою золотисті грона винограду. У повітрі панує чуттєвий аромат неролі, імбиру та білого мускусу.
  4. Byphasse Caresse Shower Cream - Апельсиновий цвіт.
    Ніжний крем для душу з нейтральним рН та відсутністю у складі парабенів і барвників. Спробуйте аромат апельсинового цвіту, аромат ранкового англійського саду, де квітне флердоранж!
  5. Treets Traditions Крем для душу Pure Serenity Shower Cream- Вишневий цвіт.
    Ніжний крем-гель для душу без вмісту мила для мякого і делікатного очищення, що не сушить шкіру. Секрет очищення з Японії. Традиційний вишневий цвіт допоможе підтримувати шкіру зволоженою і діє як антиоксидант, а екстракт юзу оновлює і розслаблює.
  6. Durance Gel Douche Extra-Doux- Лаванда.
    Екстра мякий гель для душу ніжно очищає шкіру, не пересушує, збагачений оливковою олією. Насолода очищення с Провансу. Спробуйте з ароматом лаванди та відчуйте магію лавандових полів!
  7. Byphasse Plaisir Shower Gel - Квітка тіарі.
    Гель для душу бадьорить і тонізує шкіру, робить її мякою і гладкою, огортаючи приємним ароматом. Гель з ароматом квітки тіарі подарує чуттєве задоволення та відчуття розслабленого відпочинку на далекому тропічному острові.