Зима - це не самі комфортні для шкіри погодні умови. На вулиці - холодний вітер, колючий мороз та сніг. У приміщенні - сухе повітря від батарей та обігрівачів. Суцільний стрес навіть для власниць безпроблемної шкіри, не кажучи вже про тих, кому "пощастило" боротися з надмірною сухістю, підвищеною чутливістю, лущенням та іншими недоліками, які холод зазвичай загострює. З приходом морозів до звичного догляду варто додати живильні заспокійливі маски. Головне - пам'ятайте, що в ідеалі з моменту нанесення маски на обличчя до виходу на вулицю має пройти не менше сорока хвилин.

Косметологи ставлять маски для обличчя в один ряд з кремами, що можна пояснити: проста експрес-процедура здатна в швидко покращити якість шкіри. 

Щоб живильні маски віддали вашій шкірі весь свій корисний арсенал, важливо використовувати їх правильно. 

Основні рекомендації при використанні живильних масок:

  • перед застосуванням живильної маски обличчя необхідно очистити скрабом і злегка розпарити
  • на обличчі живильна маска тримається 20 хвилин, після чого змивається теплою водою, якщо виробник не рекомендує інший спосіб
  • впродовж 40 хвилин, а краще години після використання живильної маски на вулицю бажано не виходити
  • частота застосування живильних масок для шкіри обличчя - 2-3 рази на тиждень
  • використовуйте принцип - два тижні робите маски, тиждень шкіра відпочиває
  • косметологи рекомендують наносити маску лопаткою або спеціальним пензликом, наприклад RIVOLI Application Brush.
  1. KenzoKi Moisturizing Lotus Mask — це гармонія двох текстур — гелю і крему.
    Маска допомагає відновлювати і зберігати правильний рівень зволоженості шкіри, підсилює бар’єрну функцію шкіри. Дозвольте неймовірному ароматові Білого Лотосу заволодіти вашими почуттями!Для всіх сучасних жінок, які жадають надефективного зволоження, м’якої, еластичної шкіри і свіжого, сяючого кольору обличчя.
  2. Alma K Rich Nourishing Mask — це живильна маска для обличчя, що активно зволожує і насичує шкіру вологою. Створена на основі комплексу рослинних екстрактів і олій, мінералів Мертвого моря, вітаміну Е.Надає відчуття свіжості і шовковистого задоволення. Екстракт огірка і ромашки допомагають заспокоїти шкіру.
  3. SAMPAR So Much To Dew Midnight Mask — це концентрований догляд за шкірою, який з першого нанесення відновлює на шкірі гідроліпідну плівку. Результат: шкіра разглажена, стає щільнішою, сяє, набуває еластичності.
  4. RIVOLI Le Visage Masque Reparateur N 02 — це ніжна, кремова живильна маска для обличчя омолоджує і відновлює Вашу шкіру.
    Завдяки рициновій олії та екстракту насіння тамаринду (гіалуронова кислота рослинного походження) відновлюється захисний бар’єр шкіри. Шкіра знову стає м’якою та пружною. Містить прекурсори для відновлення ДНК, обмежує негативні наслідки фотостаріння, зберігаючи молодість Вашої шкіри на клітинному рівні.
  5. KenzoKi Belle de Jour Dream Night Mask робить колір обличчя сяючим. Розгладжує. Зміцнює. Регенерує.
  6. Guerlain Abeille Royale Repairing Honey Gel Mask — це маска-гель на основі меду Abeille Royale від Guerlain — це миттєво діючий концентрат краси.
    Завдяки винятковим відновлювальним властивостям бджолиних продуктів ця маска з розкішною гелево-медовою текстурою моментально розгладжує шкіру і робить її більш пружною. З кожним днем шкіра насичується живильними речовинами, стає більш щільною і красивою.