Сади маєтку Ле-Жонше більше 40 років незмінно надихали Юбера де Живанши. На згадку про це пристрасне захоплення Ніколя Деженн, натхнений квітучими садами, розробив палітру мейкапа для весняної колекції. У колекцію входять засоби для макіяжу обличчя, очей і губ, що дозволяють створювати нові й інтенсивні образи:

  • Палітра для обличчя Givenchy Prisme Powder & Blush Duo Spring 2020 (лімітований випуск), що включає в себе рум'яна і хайлайтер. Для колекції Givenchy Gardens рум'яна Prisme створені в легендарному пряному відтінку Spice, що дарує обличчю свіжість і сяйво. Футляр, виконаний в імпресіоністському стилі, прикрашений зображенням букета ірисів - символом королівської величі та чистоти.
  • Помада Givenchy Le Rouge Metallic Finish Lipstick Spring 2020 (лімітований випуск) з гліттерно-металевим, мерехтливим фінішем. Ніби оповита тонким серпанком помада виділяє металевий блиск з ефектом інею. «Зоряні» пігменти надають макіяжу сяйво і підкреслюють природний вигин губ. Формула, що містить живильні речовини, обіцяє ніжність і легкість при ефектному і стійкому результаті: 11 Sparkling Peony, 12 Sparkling Poppy, 13 Sparkling Lily.
  • Водостійкий олівець для очей Givenchy Khol Couture Waterproof Spring 2020 (лімітований випуск): 11 Peony, 12 Iris, 13 Poppy.

Міжнародний старт продажу - січень/лютий 2020.