Сонце навесні світить яскраво, тож питання захисту шкіри від шкідливого ультрафіолетового випромінювання стоїть дуже гостро, так як це питання збереження молодості шкіри. Розповідаємо про прості засоби, які допоможуть захистити шкіру обличчя та зберегти її молодість!

  1. Засіб по догляду за шкірою SPF 50 Guerlain Abeille Royale Skin Defense день у день захищає шкіру від шкідливого впливу чотирьох видів випромінювання: UVA-променів (в тому числі довгохвильового діапазону), UVB-променів, блакитного світла і інфрачервоного випромінювання. Ексклюзивне маточне молочко Guerlain, мед з острова Уессан і молочайний мед з Марокко сприяють збереженню колагену і стимулюють його синтез.
  2. Сонцезахисний крем для обличчя PREP Face Sun Cream SPF 30 забезпечує максимальний захист і відповідний догляд для чутливої і ніжної шкіри обличчя, яка піддається впливу сонячних променів.  Крем містить потужні захисні фільтри з захисним фактором 30 від випромінювань типу UV-A і UV-B. Це забезпечує безпечне перебування на сонці впродовж тривалого часу.
  3. Захисне молочко-флюїд з тональним ефектом Lancome UV Expert Tone Up Milk SPF 50 PA+++ поєднує в собі переваги тонального засобу з оптимальним захистом від ультрафіолетових променів і негативних наслідків забруднення.
  4. Антивіковий сонцезахисний крем для обличчя Gisele Denis Anti-Aging Facial Sunscreen захищає шкіру від негативного впливу UVA / UVB променів і запобігає появі зморшок, пігментних плям і передчасного старіння шкіри. Унікальна формула крему стимулює в шкірі природні механізми захисту від сонячних променів, захищає її від фотостаріння і активізує оновлення клітин.
  5. Сонцезахисний мінеральний флюїд для обличчя Clinique Mineral Sunscreen Fluid for Face SPF 30 створює невидиму сонцезахисну вуаль та підходить для всіх типів шкіри, у тому числі для чутливої.
  6. Сонцезахисний крем для обличчя проти пігментації Gisele Denis Anti Dark Spots Facial Sunscreen ефективно захищає шкіру від негативного впливу UVA / UVB променів і запобігає появі пігментних плям і передчасного старіння шкіри. Унікальна формула крему стимулює в шкірі природні механізми захисту від сонячних променів та забруднення навколишнього середовища, захищає її від фотостаріння і активізує оновлення клітин.