1. Крем для душу Byphasse Caresse Shower Cream - супер сімейна пляшка 2 л. Натуральний, супер ніжний до шкіри, очищує та зволожує водночас.
  2. Гель для душу Byphasse Comfort Dermo Shower Gel Sensitive Skin - 1 л. Створений спеціально для чутливої шкіри! Він допомагає підтримувати еластичність шкіри, зволожуючи її та пом'якшуючи.
  3. Зміцнююча олійка для душу Collistar Firming Shower Oil - 400 мл. Універсальний засіб для повсякденного догляду за тілом, що додає шкірі м'якість, пружність і доглянутість. Містить натуральні ефірні олії й рослинні екстракті троянди та квітів лайма й липи.
  4. Гель для душу Durance Gel Douche Extra-Doux - 750 мл. Екстра м'який гель для душу з натуральними прованськими ароматами, який для багатьох став улюбленим. Ніжно очищає шкіру, не пересушує, збагачений оливковою олією. Без парабенів.
  5. Живильна гель-олія для душу Cottage Douche Huile Precieuse Extra Nourrissante - 560 мл. Ніжна, масляна текстура гелю містить дорогоцінні масляні екстракти, збивається в ніжну, легку піну, м’яко і дбайливо очищує шкіру, живить, пом’якшує та наповнює її свіжістю.
  6. Гель для душу Byphasse Topiphasse Dermo Shower Gel Atopic-prone Skin - 1 л. Гель для душу спеціально для алергіків. Його формула мінімізує ризик алергічної реакції та запобігає сухості шкіри.
  7. Гель-піна для ванни і душу Cottage Douce & Bain Lait - 750 мл. Ніжна, вершкова текстура гелю збивається в густу, легку піну, м'яко і дбайливо очищає шкіру та наповнює її свіжістю.