Історія компанії Prep бере свій початок в 1860 році в італійському містечку Сан-Марино. Саме там був створений перший легендарний крем Prep, який приніс компанії велику популярність і довіру клієнтів. Широка функціональність крему забезпечує захист від різного роду подразнень шкір: після гоління, при укусах комах, при сонячних опіках, після холоду, вітру, при потрісканій шкірі. Це захисний крем, який надає миттєвий заспокійливий ефект і загоює рани і опіки, підходить не тільки для чоловіків і жінок, але і для маленьких діток. Захисний крем PREP не потребує реклами. Народився і набув поширення, переходячи за порадою від друга до друга, ставши в Італії та в світі перевіреним та ефективним засобом проти подразнень будь-якого типу.

З часом асортимент продукції ставав ширшим, а якість кожного разу удосконалювалася. Сьогодні для виготовлення продуктів використовують новітні технологій виробництва, зберігаючи традиційну рецептуру. Саме тому італійський виробник засобів для догляду за шкірою є одним з кращих на цьому ринку. У 2009 році бренд купила компанія Coswell, що знаменувало новий етап у розвитку Prep. З тих пір в косметичні засоби Prep отримали новий дизайн упаковки, а також нові методи виробництва із застосуванням сучасного обладнання.

Сьогодні італійський бренд може похвалитися широким асортиментом косметики для догляду за шкірою і не тільки. 

Лінійка чоловічої косметики Prep - це величезний вибір гігієнічних засобів для тіла, волосся і бороди, а також засобів до, для і після гоління.
Косметика Prep - це ідеальне рішення для чоловіків, які люблять і вміють доглядати за собою. Бальзам після гоління Prep дозволяє заспокоїти і зволожити шкіру після процедури гоління, його освіжаюча емульсія подарує відчуття бадьорості на весь день. А крем захистить шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

Cонцезахисна лінія від легендарної марки PREP створена, щоб забезпечити захист і зволоження шкіри для всієї родини та насолоджуватися сонцем і бути під надійним захистом PREP!