4 грудня в Парижі відбувся показ Chanel Metiers d'Art, традиційно образи для моделей розробляла креативний директор по макіяжу Лючія Піка. Цього разу вона підготувала три варіанти - впевнені, всі вони ідеально підійдуть для новорічної ночі. 

СТРАЗИ.
Мабуть, найпростіший у виконанні макіяж - зі стразами. Лючія вирівняла тон шкіри, додала трохи рум'ян і хайлайтера, розчесала брови, додала туш і прозорий блиск для губ, а в фіналі поставила акцент у вигляді стразів, наклеївши їх з внутрішнього куточка очей. Супер мейкап для тих, хто не любить занадто яскравий макіяж - такий варіант і приверне увагу, і при цьому ви будете відчувати себе комфортно. 

СРІБНІ ТІНІ.
Срібло виглядає святково - тож якщо, якщо ви хочете зробити акцент на очі, цей макіяж для вас! Особливо красиво виглядає в поєднанні зі срібними ювелірними прикрасами. Якщо будете робити макіяж з блискітками самостійно, то краще використовуйте кремові тіні - їх легше рівно нанести, не маючи особливих навичок.

ГЛЯНЦЕВИЙ ЧЕРВОНИЙ.
Для тих, хто любить акцент на губи, Лючія теж підібрала святковий образ - природний макіяж з пучками нарощених вій і глянцевими губами відтінку різдвяної квітки пуансеттії.