Є особливі подарунки, відкривати які справжнє задоволення. Ми підібрали 8 ідей подарункових наборів, які просто не зможуть залишити байдужою жодну жінку!

  1. Набір Givenchy Very Irresistible Live Blossom Crush. Аромат нагадує дивовижний квітковий букет. Вибух ніжних свіжих пелюсток поєднується з несподіваною нотою Какао бобів, яка забарвлює аромат в гіркувато-солодкий відтінок. Троянда, - ключова нота лінії Irresistible - в даній версії має чисте, насичене і надзвичайно багатогранне звучання, а в дуеті з ніжною півонією, додає аромату яскравий і зухвалий характер.
  2. Набір Dior J'adore. J'adore - це унікальний аромат, який зміг домогтися неможливого: залишитися неповторним і водночас спокусливим. Він чуттєвий, але ненав'язливий. Цей аромат поєднує в собі непоєднуване, завдяки чому легендарні квіткові ноти утворюють привабливу, незвичайну і загадкову композицію. J'adore - це містична, казкова квітка, ідеал краси.
  3. Набір Desigual You. Це надзвичайно радісний гурманський аромат з секретом: ненав'язливий і дуже летючий. You - гурманський аромат з нотою гедіону та кавою, до яких сервіровані ніжні солодощі.
  4. Набір Kenzo World Eau de Toilette. KENZO WORLD, іскристий аромат жінки, яка не сприймає себе занадто серйозно. Шлейф аромату, створений, немов вибух сміху дарує дивовижну квітково-фруктову гармонію ігристої груші, сяючої півонії і квіток мигдалевого дерева, жіночного ірису. Винятково жіночний букет ароматів, який закликає радіти життю.
  5. Набір Bvlgari Omnia Crystalline. Omnia Crystalline огортає легкістю і свіжістю квіткових і фруктових екстрактів, що м'яко поєднані з квіткою лотосу, символом гармонії та благополуччя.
  6. Набір Yves Saint Laurent Black Opium. П'янкий, гурманський, квітковий, з нотами чорної кави (заряд адреналіну), білих квітів (спокуса) і ванілі (солодка чуттєвість).
  7. Набір Guerlain Mon Guerlain Eau De Toilette. Mon Guerlain - сяючий, радісний аромат, який дарує впевненість у собі. Лаванда - символ чистоти, символ сили, без якої неможливо уявити сучасну жінку, супроводжується блискучим мандарином - символом свіжості, очікування свята і обіцянки щастя. Унікальну жіночність підкреслює жасмин самбак - немов чарівний подих вітру, який несе на пелюстках казки і легенди сходу.
  8. Набір Lancome La Nuit Tresor. Ароматна композиція La Nuit Tresor - це містичний вир найдорожчих і чуттєвих нот. Королева квітів Троянда приправлена ванільними нотами таїтянської Орхідеї і димним ароматом Ладану і Папірусу. Привабливий дорогоцінний аромат, немов афродизіак, нікого не може залишити байдужим!