Слово кушон перекладається з французької мови як «подушечка». Мова в першу чергу йде про пудреницю, тобто упаковку того чи іншого б'юті-засоби. Всередині футляра обов'язково знаходиться пористий спонж, просочений безпосередньо тональним засобом, консілером або рум'янами. При натисканні на спонж аплікатором з нього виділяється саме стільки засобу, скільки необхідно - не більше, не менше. Таким чином, руки залишаються абсолютно чистими, оскільки ви навіть не торкаєтеся пальцями до продукту, а сам продукт зберігає свою стерильність і повністю захищений від попадання бактерій і мікроорганізмів.

ЗА ЩО МИ ЛЮБИМО КУШОН?

  • Це справжня знахідка для тих, хто цінує зручність і живе в постійному русі. Кушон - повна протилежність пляшечкам і тюбикам: вони настільки компактні, що легко вміщаються навіть у клатч (не в будь-який, звичайно, але все ж). Їх легко носити з собою і при цьому неможливо розлити або розбити, більше того, ними можна користуватися прямо на ходу: досить відкрити кришечку, натиснути аплікатором на спонж і підправити макіяж.
  • Це той продукт, який можна і потрібно нашаровувати. Його можна наносити знову і знову до тих пір, поки ви не досягнете потрібного покриття. Таким чином, контроль над ситуацією повністю в ваших руках. До речі, цей засіб можна при потребі розтушовувати пензлем або б'юті-блендером.
  • Якщо ви хочете, щоб шкіра залишалася добре зволоженою впродовж дня - кушон створений для вас! На відміну від пудри він абсолютно не сушить шкіру, і, як правило, в складі можна знайти багато зволожуючих компонентів і води. Крім того, більшість подібних продуктів випускається з фактором SPF і підсилює захист від сонця.
  • Макіяж, виконаний за допомогою кушона, завжди виглядає природно і не створює на обличчі ефект «маски». Кушон гарантує максимально просте нанесення та природне покриття.
  • Кушон - це не тільки тональний засіб. Сьогодні це і тіні, і помади і навіть, рум'яна. Вони настільки ж делікатно виглядають на обличчі і також легко піддаються нашаруванню і змішуванню.